Zomerstalling

ZOMERSTALLING

OPEN EN OVERDEKTE LIGPLAATSEN

Jachthaven Lockhorst beschikt over 66 open ligplaatsen in het water en 4 luxe overdekte ligplaatsen. De ligplaatsen variëren van 6,5 tot 9 meter in lengte. De overdekte ligplaatsen hebben de afmetingen 7,65 x 3,10 meter en 9 x 3,20 meter.

We hebben voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein gedurende de zomermaanden. Het jachthaven terrein is in de avonduren en in het weekend afgesloten door middel van een hekwerk. Het terrein is voorzien van camera bewaking.

Het sanitair is het hele jaar geopend en er is ook mogelijkheid om te douchen. Op de jachthaven is een kleine boatshop voor het aanschaffen van diverse onderhoudsproducten voor uw boot.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

BOTENLIFT
TOT 20 TON

Gedurende het seizoen even met staande mast de kant op. Zelf of door ons bepaalde werkzaamheden (laten) doen. Gratis gebruik van steiger en klimmateriaal.

ONDERHOUD
& SERVICE

U kunt bij ons terecht voor diverse werkzaamheden. Reparaties, schilderwerk, motoronderhoud, klein elektrisch werk & polyesterwerk.    

TUIGEN
STAND & LOPEND WANT

Een rolfok laten plaatsen, nieuwe verstaging, vallen en lijnen laten vervangen. U bent bij ons aan het goede adres. We beschikken over twee moderne mastenkranen.