Botenlift

BOTENLIFT

TOT 20 TON

Het mooiste plekje aan de Kaag om uw zeiljacht of motorboot op de kant te zetten. Met staande mast tot een gewicht van 20.000 kg . Beschut, op het zuid-oosten en geen andere boten om u heen.

Wij spuiten het onderwaterschip schoon met een krachtige hogedrukreiniger en plaatsen uw boot op een veilige stallingsbok. Werkzaamheden als: het onderwaterschip in de antifouling zetten, romp schoonmaken / poetsen, motor service, inspectie van staand- en lopend want, vervangen van anodes en andere werkzaamheden kunt u door ons laten uitvoeren. U heeft ook de mogelijkheid om op deze plek zelf aan uw boot te werken in overleg met ons. In onze boatshop vind u diverse onderhoudsproducten als antifouling, verf, tape, kwasten, anodes, etc.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

BEKIJK ONZE ANDERE DIENSTEN

WINTERSTALLING
BINNEN & BUITEN

Veilige en nette winterstalling op eigen locatie. Kleine boatshop voor onderhoudsproducten, opslag voor buitenboordmotoren en masten.                 

ONDERHOUD
& SERVICE

U kunt bij ons terecht voor diverse werkzaamheden. Reparaties, schilderwerk, motoronderhoud, klein elektrisch werk & polyesterwerk.                           

TUIGEN
STAND & LOPEND WANT

Een rolfok laten plaatsen, nieuwe verstaging, vallen en lijnen laten vervangen. U bent bij ons aan het goede adres. We beschikken over twee moderne mastenkranen.