Winterstalling

WINTERSTALLING

BINNEN & BUITEN

Voor winterstalling biedt Jachthaven Lockhorst plaats voor 150 boten op de kant of in de loods.  Uw boot wordt met een hogedrukreiniger schoongespoten en op één van onze stallingsbokken geplaatst. In geval uw boot buiten staat kunt u bij ons een winterdekzeil huren dat wij over de boot leggen, eventueel met een extra steunbalk in het midden.

Gedurende het winterseizoen kunt bij ons diverse onderhoudswerkzaamheden laten uitvoeren.

In de loods kunt u zelf niet aan uw boot werken. Dit ivm. het schoon houden van de loods en ook de verzekering staat dit niet toe. Buiten mag u bepaalde onderhoudswerkzaamheden zelf uitvoeren. Hiervoor gelden strenge regels die je bij downloads kunt lezen.

Buiten staat uw boot goed beschermd tegen weer en wind door de omliggende gebouwen en woningen. In overleg kunt u uw boot brengen en in het voorjaar weer ophalen. Mocht uw boot in de buurt liggen dan halen en brengen we uw boot als service.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

BOTENLIFT
TOT 20 TON

Gedurende het seizoen even met staande mast de kant op. Zelf of door ons bepaalde werkzaamheden (laten) doen. Gratis gebruik van steiger en klimmateriaal.

ONDERHOUD
& SERVICE

U kunt bij ons terecht voor diverse werkzaamheden. Reparaties, schilderwerk, motoronderhoud, klein elektrisch werk & polyesterwerk.    

TUIGEN
STAND & LOPEND WANT

Een rolfok laten plaatsen, nieuwe verstaging, vallen en lijnen laten vervangen. U bent bij ons aan het goede adres. We beschikken over twee moderne mastenkranen.